Новости

Увођење у свет музике

Без музике и мелодије наш свет не би имао исте боје...

Свуда око нас налази се музика која се преплиће са нашим свакодневним активностима. Нека нас увесељава, нека нас чини сетним, али свака даје нашем животу посебне тонове и боје.

У озбиљнији свет музике, кориснике Установе „Ласта“ увео је  диригент Ненад Петковић, који је својим богатим искуством из разних области, како дириговања, хора тако и радом са децом, успео нешто посебно. Велики љубитељ музике, успео је да на један живописан начин учини да се нашом Установом шири мелодија коју смо сами створили.  Кроз пар покрета настала је чаролија.

Диригент нас је упознао са инструментима из групе удараљки, које смо имали прилике да видимо, доживимо и осетимо. За један трен, ушли смо у свет музике и стваралаштва кроз један занимљив начин, уз забаву и дружење.

Наши корисници су били очарани, њиховом одушевљењу није било краја. Открили смо да постоји велико интересовање корисника за овакво стваралаштво, трудићемо се да понављамо оваква дружења.  Уз оваквог диригента било је лако ући у његов свет уметности и маште.