Новости

Kомби „Ласта“ и „ColorRek“

Свакодневни долазак и одлазак корисника установе „Ласта“ обавља се организованим превозом. Комбијем свакодневно управља наш возач Зоран, и он носи заслуге за безбедно превожење наших корисника.

Како бисмо унели још више радости, уживања и нашу вожњу учинили занимљивијом, спровели смо у дело идеју да комби украсимо заједничким радовима и на тај начин комбију ставимо лични печат.

У реализовању наше идеје да цртеже претворимо у налепнице помогла нам је екипа „ ColorRek“ из Ковина, самостална угоститељска фирмописачка радња, од које је установа  „Ласта“ добила на поклон налепнице,  која је својим залагањем и трудом омогућила да наше идеје постану дело. Захваљујући „ColorReku“  наша креативност се виђа сваког дана на нашем комбију, у облику налепнице. Управо то нашим корисницима причињава безграничну срећу, када виде да њихов рад краси комби којим се возе.

Комби „ Ласте“ је издвојен из масе комбија, добио је свој лични печат. Красе га дечији радови, наших руку дело. Отисак наших шака претворен је у зраке сунца и налепницу која обасјава наш пут.