Новости

Излет у Јагодини

Са путовања се сви обично враћамо пуни успомена и доживљаја које желимо да препричамо свима и да поделимо радост коју осећамо.

Тако смо и ми, корисници и радници Установе „Ласта“ путовали и уживали на излету у дивним пределима и лепоти Јагодине. Наше приче су увек занимљиве, а доживљаји живописни које и ми желимо да поделимо са другима.

Провели смо један диван дан у природи, дружили се, уживали а да нисмо морали да отпутујемо далеко. Ми где год да идемо носимо своје срце и своје потребе са собом, и трудимо се да правимо своје успомене.

Посетили смо Музеј Воштаних фигура који је први у Србији са ликовима домаће историје, који су и познати нашим корисницима. Имали смо прилику да прођемо кроз замрзнуту слику времена у коме живимо, као и да видимо оригиналне костиме, ретке књиге, макете манастира и ратних застава.

Уследио је обилазак Золошког врта. Поред животиња које смо посетили, уживали смо у зеленим површинама, разноврсном цвећу, а наш доживљај био је употпуњен водопадом која нам је омогућио да уживамо у зеленој оази у срцу града која одаје утисак праве ваздушне бање.